415.000 €
ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ.

QR CODE
Μονοκατοικία
Δημοσιεύθηκε 1 μήνα πριν
75 εμφανίσεις

415.000 €
ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ.

QR CODE
Μονοκατοικία
Δημοσιεύθηκε 1 μήνα πριν
75 εμφανίσεις

Περιγραφή ακινήτου

Πωλείται στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας διώροφη μονοκατοικία πέτρινη 190τ.μ.μέσα στο χωριό η οποία αποτελείται από ισόγειο με δύο δωμάτια ένα μπάνιο και μία αποθήκη και ο πρώτος όροφος αποτελείται από μεγάλη σαλοτραπεζαρία και ένα πατάρι το οποίο έχει δύο διπλά κρεβάτια για να κοιμούνται τα παιδιά.
Βίσκεται μόλις 100 μέτρα από το κέντρο του χωριού και 15 μέτρα από παραλία η οποία βρίσκεται μπροστά από το σπίτι πολύ ήσυχο μέρος χτισμένη στο στυλ της Καρδαμύλης και της Μάνης απέχει 42 χιλιόμετρα από Καλαμάτα και αεροδρόμιο.


2 story stone house in Kardamyli Messinias of 190sq.m. just 100m from the center of the village.
It consists from a ground floor with 2 bedrooms, 1 bathroom and 1 storehouse.
The 1st floor has a big open space kitchen – living room and a loft that has 2 double beds for the children.
The house is just 15m from the beach that is in front of the house.
Very quiet place and of course the house is build according to the unique Kardamyli architectural style and Mani region.
42km from Kalamata & airport.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Διαθέσιμο Προς: Πώληση

  Επιπλέον Χαρακτηριστικά

 • Ενεργειακή κλάση
  ΠΕΑ υπό έκδοση
 • Πρόσθετα στοιχεία
  Αποθήκη
 • Εμβαδό (τ.μ.)
  190Τ.Μ.
 • Υπνοδωμάτια
  2
 • Μπάνια
  1
 • Όροφος
  Ισόγειο
 • Επίπεδα
  2
 • Κωδικός Ακινήτου
  Μεσίτη
  723

Το προφίλ του Messinia Properties

Messinia Properties
Messinia Properties Εγγεγραμμένος για 2+ έτη Τελευταία σύνδεση 1 ημέρα πριν
Περιγραφή πωλητή Η εταιρεία μας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της αγοράς οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στην Ελλάδα.Με έμφαση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες και μεσίτες εκ των οποίων ο καθένας διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες με λύσεις και προτάσεις που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες.

Το ανθρώπινο δυναμικό που πλεσιώνει την ομάδα μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και βαθειά γνώση του real estate. Το διεθνές μας υπόβαθρο και η πολύπλευρη επαγγελματική μας εμπειρία σε διαφορετικούς και ιδιαίτερα απαιτητικούς επιχειρηματικούς κλαδους και θέσεις, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε τις απαιτήσεις και ανάγκες των ξένων επενδυτών και μεγάλων πελατών με τον πιο αξιόπιστο, εμπιστευτικό και επαγγελματικό τρόπο.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε με το καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες μας σε εσάς, ώστε να εξυπηρετηθείτε για την επόμενη επιλογή σας σε ότι αφορά το ακίνητο σας. Ξέρουμε, όμως, πως η επιτυχία είναι κυρίως ζήτημα σωστών επιλογών. Μία τέτοια επιλογή μπορεί να είναι η αγορά ή ενοικίαση του σπιτιού που θα φιλοξενήσει την προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη ή του χώρου που θα στεγάσει αποδοτικά το επαγγελματικό μας όραμα. Μία τέτοια επιλογή μπορεί να είναι η εκμίσθωση ή πώληση ενός ακινήτου μας, καθώς οι στόχοι και οι ανάγκες μας αλλάζουν διαρκώς…

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε,

Με εκτίμηση,

Η ομάδας της,
Messinia Properties
6972876327
Ιατροπούλου 17, 24100, Κέντρο, Καλαμάτα, Νομός Μεσσηνίας, Ελλάδα

Επικοινωνία με Messinia Properties ( πωλητής )

  ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. - 1
  ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ.
  415.000 €

  Για προστασία από απαγορευμένες δραστηριότητες, ενδέχεται να ελέγξουμε το μήνυμά σας προτού προωθηθεί στον παραλήπτη και, εάν είναι απαραίτητο, να το αποκλείσουμε.

  Άλλες αγγελίες από αυτόν τον πωλητή

  Λεπτομέρειες πωλητή Λεπτομέριες

  Messinia Properties
  Messinia Properties
  317 ενεργές αγγελίες
  Επαγγελματίας Μεσίτης
  Εγγεγραμμένος για 2+ έτη
  Τελευταία σύνδεση 1 ημέρα πριν
  Επικοινωνία Όλες οι αγγελίες

  Τοποθεσία ακινήτου

  ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, Νομός Μεσσηνίας, Greece

  Μείνετε ασφαλείς!

  Ποτέ μην καταβάλλετε προκαταβολή έως ότου συναντήσετε τον πωλητή και προβείτε στους απαραίτητους ελέγχους του ακινήτου. Συμβουλευτείτε τον δικηγόρο σας για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Η διαδικασία αγοράς - ενοικίασης μπορεί να κρύβει παγίδες που θα πρέπει να αποφύγετε με τις συμβουλές ενός δικηγόρου και επαγγελματία μεσίτη. Επίσης προσοχή σε spam email και ειδικά από το εξωτερικό.
  ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ.
  415.000 € ΔΥΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΙΝΗ 190Τ.Μ. από Messinia Properties