250.000 €
Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ.

QR CODE
Μονοκατοικία
Δημοσιεύθηκε 1 εβδομάδα πριν
316 εμφανίσεις

250.000 €
Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ.

QR CODE
Μονοκατοικία
Δημοσιεύθηκε 1 εβδομάδα πριν
316 εμφανίσεις

Περιγραφή ακινήτου

Πωλείται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας επί της οδού Ακρίτα παλιά μονοκατοικία 160 τετραγωνικά μέτρα σε οικόπεδο 180 τετραγωνικά μέτρα με συντελεστή δόμησης 1,2. Η μονοκατοικία μπορεί να επισκευαστεί να κτίσει 216 τετραγωνικά μέτρα καθαρούς χώρους συν κλιμακοστάσια σκάλες και ημιυπαίθριους, το μέγιστος ύψος της οικοδομής φτάνει στα 15 μέτρα απέχει από την παραλία Καίτη Ναυαρίνου μόλις 70 με 80 μέτρα. For sale in Akrita Street just 80m from the sea and Navarinou street an old house of 160sq.m. on a 180sq.m. plot with building factor 1.2 It can be renovated and build 216sq.m. clean spaces ( plus stairwells, staircases and semi-outdoor) the max high of the building can be 15m.

  Attributes

 • Θέρμανση
  Αυτόνομη Θέρμανση
 • Ενεργειακή κλάση
  Εξαίρεση από την υποχρεωτική έκδοση ΠΕΑ
 • Πρόσθετα στοιχεία
  Χρήζει ανακαίνισης
 • Εμβαδό
  Οικοπέδου (τ.μ.)
  180
 • Εμβαδό (τ.μ.)
  216
 • Κωδικός Ακινήτου
  Μεσίτη
  685

Το προφίλ του Messinia Properties

Messinia Properties
Messinia Properties Εγγεγραμμένος για 2+ έτη Τελευταία σύνδεση 12 ώρες πριν
Περιγραφή πωλητή Η εταιρεία μας προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της αγοράς οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων στην Ελλάδα.Με έμφαση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συνεργάτες και μεσίτες εκ των οποίων ο καθένας διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες με λύσεις και προτάσεις που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες.

Το ανθρώπινο δυναμικό που πλεσιώνει την ομάδα μας διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και βαθειά γνώση του real estate. Το διεθνές μας υπόβαθρο και η πολύπλευρη επαγγελματική μας εμπειρία σε διαφορετικούς και ιδιαίτερα απαιτητικούς επιχειρηματικούς κλαδους και θέσεις, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε τις απαιτήσεις και ανάγκες των ξένων επενδυτών και μεγάλων πελατών με τον πιο αξιόπιστο, εμπιστευτικό και επαγγελματικό τρόπο.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε με το καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες μας σε εσάς, ώστε να εξυπηρετηθείτε για την επόμενη επιλογή σας σε ότι αφορά το ακίνητο σας. Ξέρουμε, όμως, πως η επιτυχία είναι κυρίως ζήτημα σωστών επιλογών. Μία τέτοια επιλογή μπορεί να είναι η αγορά ή ενοικίαση του σπιτιού που θα φιλοξενήσει την προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη ή του χώρου που θα στεγάσει αποδοτικά το επαγγελματικό μας όραμα. Μία τέτοια επιλογή μπορεί να είναι η εκμίσθωση ή πώληση ενός ακινήτου μας, καθώς οι στόχοι και οι ανάγκες μας αλλάζουν διαρκώς…

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε,

Με εκτίμηση,

Η ομάδας της,
Messinia Properties
6972876327
Ιατροπούλου 17, 24100, Κέντρο, Καλαμάτα, Νομός Μεσσηνίας, Ελλάδα

Επικοινωνία με Messinia Properties ( πωλητής )

  Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ. - 1
  Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ.
  250.000 €

  Για προστασία από απαγορευμένες δραστηριότητες, ενδέχεται να ελέγξουμε το μήνυμά σας προτού προωθηθεί στον παραλήπτη και, εάν είναι απαραίτητο, να το αποκλείσουμε.

  Άλλες αγγελίες από αυτόν τον πωλητή

  Λεπτομέρειες πωλητή Λεπτομέριες

  Messinia Properties
  Messinia Properties
  276 ενεργές αγγελίες
  Επαγγελματίας Μεσίτης
  Εγγεγραμμένος για 2+ έτη
  Τελευταία σύνδεση 12 ώρες πριν
  Επικοινωνία Όλες οι αγγελίες

  Τοποθεσία ακινήτου

  Παραλία, Καλαμάτα, Νομός Μεσσηνίας, Greece

  Μείνετε ασφαλείς!

  Ποτέ μην καταβάλλετε προκαταβολή έως ότου συναντήσετε τον πωλητή και προβείτε στους απαραίτητους ελέγχους του ακινήτου. Συμβουλευτείτε τον δικηγόρο σας για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Η διαδικασία αγοράς - ενοικίασης μπορεί να κρύβει παγίδες που θα πρέπει να αποφύγετε με τις συμβουλές ενός δικηγόρου και επαγγελματία μεσίτη. Επίσης προσοχή σε spam email και ειδικά από το εξωτερικό.
  Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ. Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ. Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ. Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ. Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ. Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ.
  250.000 € Παλιά μονοκατοικία 80μ απο την Ναυαρίνου - μπορεί να κτίσει 216τ.μ. από Messinia Properties