

Δημοσίευση αγγελίας: 19/07/26 Τελευταία ενημέρωση: 19/07/26
Ανακαινισμένο διαμέρισμα 72 τ.μ. σε ιδανική τοποθεσία στην Πάτρα, στην περιοχή Αστυνομικά, διαθέσιμο προς πώληση για 158.000 €. Βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας ήσυχης πολυκατοικίας και προσφέρει ευχάριστη διαμονή με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, άνετο σαλόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.
Η κατάσταση του ακινήτου είναι εξαιρετική, με αυτόνομη θέρμανση και δάπεδα από πλακάκι, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν καλή ενεργειακή απόδοση, κατηγορίας Γ. Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για εργαζόμενους, φοιτητές και οικογένειες, και διαθέτει επίσης τέντες για τη σκίαση και την άνεση σας. Η πρόσβαση είναι εύκολη από το δρόμο, καθιστώντας το αξιοπρόσεκτο τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το φροντισμένο διαμέρισμα σε μια δημοφιλή περιοχή της Πάτρας! Κωδικός ακινήτου: 3596.


Φόρτωση δεδομένων...
Δείτε περισσότερες προτάσεις από τον συγκεκριμένο επαγγελματία.
δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Ίσως σας ενδιαφέρουν και αυτές οι αγγελίες ακινήτων.






δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Xρήσιμα στοιχεία για το ακίνητο:
Ενδεικτική ανάλυση βάσει διαθέσιμων αγγελιών — δεν αποτελεί επίσημη εκτίμηση.