

Δημοσίευση αγγελίας: 30/06/26 Τελευταία ενημέρωση: 30/06/26
Πάτρα, Αγυιά
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 2ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 25 τ.μ., σε εξαιρετική τοποθεσία στην περιοχή της Αγυιάς, με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μεταφοράς, καταστήματα και όλες τις καθημερινές εξυπηρετήσεις.
Το ακίνητο είναι κατασκευής 1980, βαμμένο και σε καλή κατάσταση. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο, με πρακτική διαρρύθμιση που αξιοποιεί ιδανικά κάθε τετραγωνικό μέτρο. Είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν μια οικονομική και λειτουργική κατοικία.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες, πόρτα ασφαλείας και δάπεδα από πλακάκι. Η πολυκατοικία διαθέτει ανελκυστήρα, ενώ η πρόσοψη του διαμερίσματος εξασφαλίζει καλό φυσικό φωτισμό.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για φοιτητή ή εργαζόμενο που επιθυμεί μια προσιτή κατοικία σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Πάτρας.
Τιμή: 300 €
Κωδικός Ακινήτου: #428


Φόρτωση δεδομένων...
Δείτε περισσότερες προτάσεις από τον συγκεκριμένο επαγγελματία.
δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Ίσως σας ενδιαφέρουν και αυτές οι αγγελίες ακινήτων.






δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή