

Δημοσίευση αγγελίας: 24/05/26 Τελευταία ενημέρωση: 03/06/26
🏠 Διατίθεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στην περιοχή Καλαμάτα - Καρδαμύλη, στην όμορφη Μάνη, μια περιοχή γεμάτη φυσική ομορφιά και παραδοσιακή γοητεία.
✨ Το διαμέρισμα είναι κατηγορίας κατοικία και εκτείνεται σε 48 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα. Βρίσκεται στον 1ο όροφο κτιρίου κατασκευής του 1981. Η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σπίτι με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
🔑 Αποτελείται από 1 μπάνιο και είναι ιδανικό για μικρές οικογένειες ή ζευγάρια που επιθυμούν να απολαύσουν τη γαλήνη ενός παραδοσιακού χωριού.
📍 Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις της περιοχής, ενώ η ατμόσφαιρα της Καλαμάτας και της Καρδαμύλης δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό για μια υπέροχη καθημερινότητα.
📜 Ανακεφαλαίωση:
- 📍 Τοποθεσία: Καλαμάτα - Καρδαμύλη, Μάνη
- 🏠 Κατηγορία: Κατοικία
- 📏 Εμβαδόν: 48 τ.μ.
- 🛁 Μπάνια: 1
- 🗓 Έτος Κατασκευής: 1981
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση ή για να γίνει το νέο σας σπίτι σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας!


Φόρτωση δεδομένων...
Δείτε περισσότερες προτάσεις από τον συγκεκριμένο επαγγελματία.
δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Ίσως σας ενδιαφέρουν και αυτές οι αγγελίες ακινήτων.






δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή