

Δημοσίευση αγγελίας: 05/08/26 Τελευταία ενημέρωση: 05/08/26
Μοναδικό οικόπεδο 720τ.μ. στην Σκάλα Ραχωνίου, με θέα ανεμπόδιστη προς την θάλασσα και σε απόσταση 250 μέτρα από αυτήν.
Απόσταση από λιμάνι Πρίνου 4 χιλιόμετρα, 11 χιλιόμετρα από τον Λιμένα.
Το οικόπεδο είναι στενόμακρο ανάμεσα σε δύο δρόμους η μικρή του πλευρά είναι 10 μέτρα (στους δρόμους) και η άλλη του πλευρά είναι 72 μέτρα.
Βρίσκεται μέσα σε έναν ελαιώνα με 80 δέντρα.
Μπορεί να κτίσει δύο μεζονέτες. Κτίζει 432τ.μ. (+υπόγειο+15% ημιυπαίθριους+σκάλα+βεράντες). Η κάθε μεζονέτα να έχει δική της είσοδο σε δρόμο, αμφιθεατρικά κτισμένες για να έχουν θέα θάλασσα-βουνό.
Μπορεί να γίνει και ένα μικρό ξενοδοχείο, αλλάζει ο συντελεστής δόμησης και γίνεται 0.9. Κτίζει 432τ.μ. (+υπόγειο+15% ημιυπαίθριους+σκάλα+βεράντες).
Υπάρχει η δυνατότητα να σας παραδώσουμε την κατοικία της αρεσκείας σας (με το κλειδί στο χέρι). Σε συνεργασία με μεγάλη κατασκευαστική εταιρία (πολιτικούς μηχανικούς-αρχιτέκτονες-ηλεκτρολόγους μηχανικούς-περιβαντολόγους). Με χρόνο παράδοσης ΜΟΝΟ 7 ΜΗΝΕΣ, στην καλύτερη τιμή/ποιότητα της αγοράς.
Tηλέφωνο: 6949-524390 vodaphone, 6972-051747 wind & σταθερό 2515-008838.
Αν θέλετε να αγοράσετε (ή να πουλήσετε) την ακίνητη περιουσία σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας - προτάσεις μας για αγορά περιουσίας ή πως θα διατεθούν καλύτερα στην αγορά.
Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια πλήρη πρόταση αγοράς, η οποία θα περιλαμβάνει και ακίνητα συνεργαζόμενων τοπικών ή διεθνών μεσιτικών γραφείων, με την χρήση του διαδικτύου της δικιάς μας ιστοσελίδας με φωτογραφίες και βίντεο.
Φόρτωση δεδομένων...
Δείτε περισσότερες προτάσεις από τον συγκεκριμένο επαγγελματία.
δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Ίσως σας ενδιαφέρουν και αυτές οι αγγελίες ακινήτων.






δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Xρήσιμα στοιχεία για το ακίνητο:
Ενδεικτική ανάλυση βάσει διαθέσιμων αγγελιών — δεν αποτελεί επίσημη εκτίμηση.
Τα στοιχεία είναι ορατά μόνο σε επαγγελματίες.