

Δημοσίευση αγγελίας: 09/09/26 Τελευταία ενημέρωση: 09/09/26
Καβάλα, Αγία Βαρβάρα: Πωλείται κατάστημα 88τ.μ. με προοπτική αλλαγή χρήσης ώστε να γίνει μια άνετη γκαρσονιέρα με πάρκινγκ ή δύο γκαρσονιέρες σε ισόγειο 2 επιπέδων. Αποτελείται από 3 χώρους και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένη το 1980 και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δάπεδα από πλακάκι. Το ακίνητο έχει την παρακάτω διαρρύθμιση χώρων:
55τμ ισόγειο
33τμ πατάρι
Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.. Τιμή 95.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #33920 Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ.
Φόρτωση δεδομένων...
Όρισε την τιμή που εξετάζεις — ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε δικηγόρο/μεσίτη για να δεις το κατά προσέγγιση συνολικό κόστος.
Τιμή ακινήτου (€)Ενδεικτικός υπολογισμός βάσει τυπικών συντελεστών της ελληνικής νομοθεσίας (ΦΜΑ 3,09% έως 30/6/2027, 15,45% για μη-ΕΕ/ΕΟΧ αγοραστές κατοικίας από 1/7/2027, συμβολαιογραφικά τέλη ΚΥΑ 111376/2011, Κτηματολόγιο ≈0,575%, ΦΠΑ 24%) — δεν αποτελεί νομική ή φορολογική συμβουλή. Τα ετήσια έξοδα (ΕΝΦΙΑ, δημοτικά, ασφάλιση, συντήρηση) προσαρμόζονται κατά προσέγγιση στον τύπο του ακινήτου (οικόπεδο / γη), αλλά παραμένουν πρόχειρη εκτίμηση — εξαρτώνται και από την αντικειμενική αξία, τη ζώνη και τον συγκεκριμένο δήμο.
Δείτε περισσότερες προτάσεις από τον συγκεκριμένο επαγγελματία.
δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Ίσως σας ενδιαφέρουν και αυτές οι αγγελίες ακινήτων.






δεν υπάρχουν σχετικές αγγελίες στην περιοχή
Ενέργειες για το ακίνητο:
Xρήσιμα στοιχεία για το ακίνητο:
Ενδεικτική ανάλυση βάσει διαθέσιμων αγγελιών — δεν αποτελεί επίσημη εκτίμηση.
Τα στοιχεία είναι ορατά μόνο σε επαγγελματίες.