• Ενοικίαση
  • Πώληση
Κατηγορία
Βίλα – 560 τ.μ. – Σελιανίτικα, Αιγιάλεια, Αχαΐα – προς πώληση

Βίλλα προς Πώληση, 560τ.μ.

  • Αιγιάλεια

500.000 €

Βίλλα προς Πώληση, 560τ.μ.

Δημοσίευση αγγελίας: 17/09/26 Τελευταία ενημέρωση: 17/09/26

  • Αιγιάλεια | Δήμος Αιγιαλείας
  • 500.000 €

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • 3 υ/δ
  • 3 μπάνια
  • 1100 τ.μ οικοπέδου
  • 560 τ.μ.
  • Τιμή/τ.μ.: 892,90 €
  • Κωδικός:459
  • Κατασκευή: 2004

Περιγραφή

Αιγιάλεια, Σελιανίτικα

Στα Σελιανίτικα Αιγιάλειας διατίθεται προς πώληση εντυπωσιακή βίλα συνολικής επιφάνειας 560 τ.μ., σε οικόπεδο 1.100 τ.μ., με ανοιχτή θέα προς τη θάλασσα. Πρόκειται για μια γωνιακή, διαμπερή κατοικία τριών όψεων, η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα – ισόγειο, 1ο και 2ο όροφο – προσφέροντας μεγάλους εσωτερικούς χώρους, άπλετο φυσικό φωτισμό και ιδιαίτερη αίσθηση ιδιωτικότητας.

Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στην ποιότητα και στο κόστος κατασκευής του ακινήτου. Η βίλα κατασκευάστηκε το 2004 με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές και σημαντική επένδυση σε κατασκευή και υλικά, στοιχεία που γίνονται αντιληπτά τόσο στην κλίμακα όσο και στη συνολική ποιότητα του κτιρίου. Δεν πρόκειται για μια συμβατική κατασκευή, αλλά για κατοικία στην οποία έχει επενδυθεί σημαντικό κεφάλαιο, με στόχο τη δημιουργία ενός μεγάλου και υψηλών απαιτήσεων οικογενειακού ακινήτου.

Στους εσωτερικούς χώρους περιλαμβάνονται τρία υπνοδωμάτια, μεγάλοι χώροι καθιστικού και σαλοκουζίνας, τρία μπάνια και αποθηκευτικοί χώροι. Διαθέτει επίσης τζάκι, ατομική θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, ηλεκτρικές συσκευές και δάπεδα από πλακάκι. Ο περιβάλλων χώρος περιλαμβάνει μεγάλο κήπο και χώρο BBQ, ενώ η θέα προς τη θάλασσα αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της κατοικίας.

Η βίλα βρίσκεται σε ημιτελή κατάσταση, γεγονός που δίνει στον νέο ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τους χώρους και τις τελικές λεπτομέρειες σύμφωνα με τη δική του αισθητική, αξιοποιώντας μια ήδη ιδιαίτερα ακριβή και υψηλών προδιαγραφών κατασκευαστική βάση.

Μια κατοικία μεγάλης κλίμακας, με 560 τ.μ. κτίσματος, οικόπεδο 1.100 τ.μ., θέα θάλασσα και κατασκευή σημαντικής αξίας, κατάλληλη για όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό οικογενειακό ακίνητο στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Τιμή: 500.000 €

Κωδικός Ακινήτου: #459

 

Χαρακτηριστικά
  • Αποθήκη
  • Ασανσέρ
  • Κήπος
  • Τζάκι
  • Επίπεδα: 3

Ενεργειακή κλάση

Β+

Β+
Logo
Εξαίρεση από την υποχρεωτική έκδοση
A+
A
B+
B
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η

Τοποθεσία στον χάρτη

Β+

Β+
📍 Ανάλυση Γειτονιάς - Βίλα – 560 τ.μ. – Σελιανίτικα - Αχαΐα
Ακτίνα αναζήτησης: 1.5 χλμ.

Φόρτωση δεδομένων...

Υπολογισμός Εξόδων

Όρισε την τιμή που εξετάζεις — ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε δικηγόρο/μεσίτη για να δεις το κατά προσέγγιση συνολικό κόστος.

Τιμή ακινήτου (€)

Από 1/7/2027 ο ΦΜΑ ανεβαίνει σε 15,45% (από 3,09%) αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα, πολίτες εκτός ΕΕ/ΕΟΧ χωρίς καθεστώς μακροχρόνιας διαμονής, και μόνο για κατοικίες. Μέχρι τότε ισχύει κανονικά το 3,09% για όλους.

Κόστος αγοράς
Τιμή ακινήτου
Φόρος μεταβίβασης (ΦΜΑ)
3,09% — 3% + τέλος υπέρ δήμων
Συμβολαιογράφος
κλιμακωτά 0,65–0,80% + ΦΠΑ 24%
Δικηγόρος
~1,0% + ΦΠΑ 24% (προαιρετικός)
Κτηματολόγιο
0,575% επί της αξίας
Αμοιβή μεσίτη
2% + ΦΠΑ 24%
Μηχανικός & έλεγχος τίτλων
πάγιο
Μετάφραση & πληρεξούσιο
πάγιο
Σύνολο κόστους αγοράς
Ετήσια έξοδα (πρόχειρη εκτίμηση) — Κατοικία
ΕΝΦΙΑ
εκτίμηση, βάσει τύπου ακινήτου
Δημοτικά τέλη
ανά τ.μ. × συντελεστή χρήσης
Ασφάλιση
Συντήρηση & κοινόχρηστα
Σύνολο ανά έτος

Ενδεικτικός υπολογισμός βάσει τυπικών συντελεστών της ελληνικής νομοθεσίας (ΦΜΑ 3,09% έως 30/6/2027, 15,45% για μη-ΕΕ/ΕΟΧ αγοραστές κατοικίας από 1/7/2027, συμβολαιογραφικά τέλη ΚΥΑ 111376/2011, Κτηματολόγιο ≈0,575%, ΦΠΑ 24%) — δεν αποτελεί νομική ή φορολογική συμβουλή. Τα ετήσια έξοδα (ΕΝΦΙΑ, δημοτικά, ασφάλιση, συντήρηση) προσαρμόζονται κατά προσέγγιση στον τύπο του ακινήτου (κατοικία), αλλά παραμένουν πρόχειρη εκτίμηση — εξαρτώνται και από την αντικειμενική αξία, τη ζώνη και τον συγκεκριμένο δήμο.

Gallery ακινήτου

Βίλλα
📐
Εμβαδόν
560 τ.μ.
🛏
Υπν/τια
3
🚿
Μπάνια
3
🏗
Κατ/ή
2004
Ενεργ.
Β+
01 / 30
📍 Σελιανίτικα, Αιγιάλεια
Βίλα – 560 τ.μ. – Σελιανίτικα, Αιγιάλεια, Αχαΐα – προς πώληση
500.000 €
Εάν εντοπίσατε σφάλμα, μπορείτε να προχωρήσετε σε υποβολή αναφοράς ώστε να εξεταστεί.

Στοιχεία επαγγελματία

Ακίνητα στην περιοχή

Ίσως σας ενδιαφέρουν και αυτές οι αγγελίες ακινήτων.

Διαμέρισμα – 74 τ.μ. – Αγία Σοφία, Πάτρα, Αχαΐα – προς πώληση
  • Διαμέρισμα
  • Πάτρα
  • 1
  • 2
177.000 €
Μεζονέτα – 122 τ.μ. – Πάτρα – προς πώληση
  • Μεζονέτα
  • Πάτρα
  • 2
  • 3
260.000 €
Συγκρότημα Διαμερισμάτων – 190 τ.μ. – Πάτρα – προς πώληση
  • Συγκρότημα
  • Πάτρα
  • 2
  • 4
400.000 €
500.000 €
Βίλλα προς Πώληση, 560τ.μ.
6907558832
Spitoulis.gr  © 2021 – 2026

Καλησπέρα,
καλώς ήρθατε!

Ενέργειες για το ακίνητο:

Xρήσιμα στοιχεία για το ακίνητο:

Φόρτωση δεδομένων…

Ενδεικτική ανάλυση βάσει διαθέσιμων αγγελιών — δεν αποτελεί επίσημη εκτίμηση.

Τα στοιχεία είναι ορατά μόνο σε επαγγελματίες.

 

Spitoulis.gr | Αγγελίες Ακινήτων απο ιδιώτες και επαγγελματίες
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.